#Tropa Trip Rio

Tropassinho goes to Rio de Janeiro! Så underbar stad med så många fina människor! (se bilder från vår resa längst ner i inlägget) Förutom att hälla i oss acai, caipis och kokosvatten har vi haft ett gäng inspirerande dansklasser. En härlig mjukstart med Bellinha Delfim, ett elegant svassande sambaqueen. Passista i sambaskolan Sao Clemente och flitigt bokad danslärare i andra länder, tex Argentina. Video från klassen med oss:

https://www.instagram.com/p/BpjkpMWhix3/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Dagen efter var det dags att möta våra idoler. Hiltinho, världsetta i dansstilen passinho 2018, Diogo Breguete,  koreograf och dansare,  och Mike, producent och artist – alla från gruppen Dream Team do Passinho. Denna grupp inspirerade Tropassinho, för tre år sedan kom vi över deras dans och musik på Youtube. Vi har följt deras resa och drömt om att få åka till Rio för att dansa med dom. Drömmen blev sann. Videon kommer snart!

En av de första tjejerna inom passinho, en dansstil som fortfarande domineras av killar, är Celly Idd. Vi körde en teknikklass med henne, då vi älskar hennes tuffa stil och snabba vältajmade kombinationer. Här kommer en video när hon kör loss lite hemma:

https://www.instagram.com/p/BdDpYVDn54N/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Vi hade också en workshop med Dy Lourenco, en populär koreograf som koreograferar åt artisten Ludmilla. Även en av Ludmillas bakgrundsdansare, Cesar, hade en klass med oss! Så otroligt mycket dansglädje! Vår favvo låt/korre med Ludmila och Dy kommer här!

 

TEASER till vår DANCEVIDEO! SLÄPPS PÅ MÅNDAG! 2018.11.26 kl 15:00Du kan se den på vår facebooksida, youtube eller här!

 

Här kommer ett litet bildflow! ❤

Dy Lourenco

Dream team!

Filmproducenten Fernando

 

OBRIGADAO RIO! We LOVE YOU!

https://www.instagram.com/tropassinho

https://www.facebook.com/tropassinho/

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s