Copenhagen carnival 2022

Thank you As Tamborzudas and Copenhagen Carnival for a sparkling carnival weekend!

TROPASSINHO 2022 SHOW:

Quadra do Pandora
Denna dansshow är inspirerad av symbiosen mellan människa och natur – men vill också gestalta upprättelse, systerskap och styrka. I Quadra do Pandora tar dansarna plats som avatarer i kamp mot ondskan: människans förstörelse av natur och miljö. De backar upp Pandora, som felaktigt skuldbelagts för det onda som tagit sig ut ur Pandoras ask.

Tropassinho är en grupp på 15 kvinnliga dansare med hög energi och fantasifulla dräkter. Den brasilianska dansstilen passinho härstammar från Rios funk carioca och betyder ”små steg”, men vi influeras också av andra danser som samba, showdans och dancehall. Vi sätter ihop varje show utifrån en tematik och historia som vi vill uttrycka och ge en hint om i dansen, men känslan som vi genomgående vill lämna efter oss är medryckande kraft, glädje och lekfullhet!

tropassinho #show2022 #quadradopandora

Many of the photos taken by #LukaszKulik

See more at https://www.instagram.com/tropassinho/ like and follow at https://www.facebook.com/tropassinho

CONTACT US —-> tropassinho@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s